De filosofie van My way: Rigoureus en altijd uit het hart!

Stichting My Way is een reisorganisatie van- en voor mensen met- en mensen zonder lichamelijke beperking. Wij organiseren jaarlijks 2 tot    3 groepsreizen, met steeds wisselende en avontuurlijke bestemmingen in binnen- en buitenland. We leggen de nadruk op active en avontuurlijke vakanties maar cultuur komt zeker ook aan bod. We luisteren bij het samenstellen van het vakantieaanbod goed naar (de nog onvervulde wensen van) onze deelnemers. We maken met My Way mogelijk wat zonder My Way niet mogelijk is. My Way reizen zijn uniek en nooit standaard.

My Way: net een beetje anders

Het vertrekpunt van My Way is dat wij centraal stellen wat mensen wèl kunnen in plaats van wat niet (meer) mogelijk is door de handicap. Skiën, kajakken, abseilen, zwemmen, plezier hebben, lekker eten: iedereen die met ons mee ging, heeft het gedaan.

Soms zoeken we die grenzen bewust op, zoals bij onze avontuurlijke reizen. Even zo vaak komen we ongevraagd obstakels tegen.

De bedoeling van het 'over de grenzen van de beperking heen gaan', is een grotere zelfstandigheid, durf en initiatief te bewerkstelligen. Niet alleen tijdens de reis, maar ook daarna. De reis vraagt van eenieder inzet en betrokkenheid. Doe je mee en durf je het aan?

Een groep

Tijdens de reizen vormen de deelnemers en begeleiders één groep. Allemaal in de leeftijd 20-50 jaar. Vanuit gelijkwaardigheid en respect hebben wij plezier, ontdekken we de wereld en overwinnen wij letterlijk en figuurlijk vrijwel elke drempel. 

Belangrijke informatie

My Way bestuur

Machteld van den Bosch

Voorzitter

Gemma Oude Veldhuis

Algemeen bestuurslid

Ted Hendriks

Algemeen bestuurslid