MyWay nieuwsberichten en updates

De trein

Was het grootspraak? In de nieuwsbrief van april hadden we best een grote mond. Ja ja. Die mevrouw van de NS kon wel zeggen dat het 'eigenlijk niet mogelijk was'. Nou, dat zullen we dan nog we eens zien! My Way heeft haar zinnen gezet op een treinreis naar - en door Zwitserland. Dus...

Dag Margreet

Geschrokken en verdrietig. Het onverwachte overlijden van bestuurslid Margreet op 't Hoog werd ons door haar familie gebracht. Margreet is afgelopen maandagavond 25 april 2022 overleden.
 
Het afscheid van Margreet is op dinsdag 3 mei om 12:30 uur in het crematorium Maaslanden, Abt van Engelenlaan 1 te Nieuwkuijk. Namens de familie nodigen wij de My Way vrienden van Margreet uit bij dat afscheid. Na afloop van de dienst is er in Café-Zaal Kloosterzicht, St Lambertusweg 95 te Gemonde een samenzijn. 

Oude vrienden, nieuwe ideeën

My Way is voor veel vrijwilligers de eerste èchte ontmoeting met mensen met een lichamelijke beperking. We hebben geleerd dat die ontmoeting indruk maakt. Zoveel indruk, dat we graag onze vrijwilligers daarop willen voorbereiden. Dat doen we dan ook. We staan stil bij het mogelijk ongemak dat een vrijwilliger in het begin kan hebben bij lichamelijk contact. We delen ervaringen over het tè behulpzaam willen zijn zonder te vragen wat de ander nodig heeft. En we vertellen over wat het zijn van vrijwilliger heeft betekend voor de vrijwilligers zelf.

In memoriam Odet Berkvens

Tot ons grote verdriet is Odet Berkvens overleden. Na een ziekbed is zij op 14 november 2017 overleden in het bijzijn van haar naasten. Wij wensen familie en vrienden sterkte met dit verlies. Odet is ruim tien jaar van onschatbare waarde geweest voor Stichting Smarti. Zij was in die jaren penningmeester en heeft als begeleider veel reizen georganiseerd en begeleid. Wij richten onze woorden van dankbaarheid aan Odet:

Lieve Odet,

Kamperen op Terschelling

In augustus 2017 heeft Smarti een week op Terschelling gekampeerd. Terschelling kent een uitgestrekt natuurgebied (Boschplaat) zonder wandelpaden. Daar hebben we iedereen het èchte wandelgevoel gegeven, ook als lopen lastig is. We hebben een paar lange wandelingen met de Joëlette gemaakt. Deze Joëlette brengt je op plekken waar je met een rolstoel nooit zou kunnen komen. We wisselden de wandelingen af met andere activiteiten, zoals een rustige tocht met een huifkar over het strand en voor de liefhebbers van wat meer snelheid zijn we gaan blokarten en raften.

Pagina's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg als eerste onze nieuwe activiteiten in jouw inbox!

Abonneren op MyWay nieuwsberichten en updates