Smarti blog

In memoriam Odet Berkvens

Tot ons grote verdriet is Odet Berkvens overleden. Na een ziekbed is zij op 14 november 2017 overleden in het bijzijn van haar naasten. Wij wensen familie en vrienden sterkte met dit verlies. Odet is ruim tien jaar van onschatbare waarde geweest voor Stichting Smarti. Zij was in die jaren penningmeester en heeft als begeleider veel reizen georganiseerd en begeleid. Wij richten onze woorden van dankbaarheid aan Odet:

Lieve Odet,

Kamperen op Terschelling

In augustus 2017 heeft Smarti een week op Terschelling gekampeerd. Terschelling kent een uitgestrekt natuurgebied (Boschplaat) zonder wandelpaden. Daar hebben we iedereen het èchte wandelgevoel gegeven, ook als lopen lastig is. We hebben een paar lange wandelingen met de Joëlette gemaakt. Deze Joëlette brengt je op plekken waar je met een rolstoel nooit zou kunnen komen. We wisselden de wandelingen af met andere activiteiten, zoals een rustige tocht met een huifkar over het strand en voor de liefhebbers van wat meer snelheid zijn we gaan blokarten en raften.

Nu mogelijk: Donaties via iDeal en Bitcoin!

Ook My Way gaat met haar tijd mee. We hebben onze website geüpgrade. Het is vanaf nu mogelijk om donaties aan My Way te betalen via iDeal en zelfs via Bitcoin!

De reizen van My Way worden ieder jaar mogelijk gemaakt door onze vrijwilligers, enthousiaste begeleiders en niet op de laatste plaats door onze sponsoren en donateurs. Om het voor de donateurs nu nog makkelijker te maken om te doneren hebben wij een speciale donatiepagina gemaakt voor deze website.

Filmpjes van Sneeuwweek 2012

In 2012 zijn we met een hele leuke groep deelnemers gaan wintersporten in Frankrijk. Dat betekent op een slee voortgetrokken worden door een roedel sledehonden en skieën met een speciale zitski.

Hieronder willen we een paar mooie filmpjes laten zien. Hopelijk word jij net zo enthousiast als wij. Wie weet organiseren we binnenkort weer een wintersportvakantie voor mensen met een lichamelijke beperking. Wij hebben er in ieder geval al zin in!

Skieën met de zitski

Abonneren op Smarti blog