Festival - Geannuleerd

zaterdag 9 september 2023

Nu is het feest! Later gaan we dat vieren. Helaas niet nu en niet zoals we van plan waren en hier hebben aangekondigd. We hebben slechts van een enkeling een inschrijving ontvangen. Te weinig om dit feest voor te organiseren. Dat vinden we heel erg jammer.

--------------

Het oorspronkelijke plan: 25 jaar geleden begon het allemaal. Om precies te zijn op 4 september 1998 met de oprichting van de stichting. Tijd voor een feestje. Maar niet alleen vanwege dit jubileum. Ook:

  • omdat het kan (en soms is dat genoeg)
  • omdat we nog steeds bestaan (met een andere naam) 
  • omdat zoiets organiseren nieuw is (en dus willen we dat proberen)
  • omdat we jullie graag willen zien!

Bij Ted op de boerderij in Friesland organiseren we het eerste My Way Festival. Er is eten en drinken, muziek, mooie verhalen en (oude) bekenden. Een gelegenheid om mooie herinneringen op te halen bij een kampvuur.

Het festival biedt ook ruimte voor jullie ideeën. Wil je of kun je een workshop of demonstratie geven? Heel graag. Vertel een inspirerend verhaal, leer (rolstoel)dansen, probeer eens onze Joëlette, verzorg een mini-cursus gebarentaal of deel trots een introductie in het alpinisme, abstract tekenen, golfsurfen of mondharmonica spelen. Deel je ideeën en wat je daarvoor nodig hebt in je aanmeldformulier hieronder. Overleggen over je idee mag altijd.

 

Overige informatie

 

 

Schrijf je nu in voor deze reis!

Schrijf je in op deze reis via onderstaand formulier. De inschrijving is na verzending nog niet definitief. My Way Reizen probeert voor iedere reis een leuke gemengde groep samen te stellen. Als er onvoldoende inschrijvingen zijn dan kunnen we de reis helaas niet door laten gaan. Moedig dus je vrienden aan om ook mee te gaan!