Lancering My Way

zondag 23 juni 2019

Wij heten vrienden, vrijwilligers, reizigers, donateurs en belangstellenden welkom op de lancering van My Way onbegrensd reizen. Vanaf 10:30 uur organiseren we workshops en activiteiten op het terrein van Have Fun Events in Voorhout. Tussendoor is er lunch en gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe bestuursleden. Op een vliegende start!

We zien jullie graag!

terrein Have Fun Events Voorhout
Jacoba van Beierenweg 97 A

 

10:30 uur Workshop "Samen op reis"

Wat kun je verwachten als je met My Way mee gaat op reis? Voor onze vrijwilligers (maar ook reizigers met een beperking) verzorgen we een workshop. Ken je ons al? Ook dan zien we je graag! 

13:30 uur Workshop "Samenwerken"

Het succes van onze reizen wordt bepaald door het vermogen van onze reizigers om samen te werken. Dat is ook het antwoord op de vraag hoe wij onze reizen nóg beter maken: een workshop samenwerken. Vrijwilligers als reizigers met een beperking kunnen zich inschrijven.

14:30 uur Diverse activiteiten

We zijn te gast op het terrein van een organisatie die binnen- en buitenactiviteiten organiseert. Alle materialen voor boogschieten, een springkussen, rodeostier, solexen met zijspan, en nog veel meer is aanwezig. Afhankelijk van het weer en de belangstelling benutten we de mogelijkheden en begeleiden de activiteiten.

 

Laat bij je inschrijving (in de tekstvelden)weten bij welke workshop je aanwezig bent. Dank!

Schrijf je nu in voor deze reis!

Schrijf je in op deze reis via onderstaand formulier. De inschrijving is na verzending nog niet definitief. My Way Reizen probeert voor iedere reis een leuke gemengde groep samen te stellen. Als er onvoldoende inschrijvingen zijn dan kunnen we de reis helaas niet door laten gaan. Moedig dus je vrienden aan om ook mee te gaan!